Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Een duidelijker overzicht met doelgerichte aanwijzingen geven antwoord op veel basisvragen

De trap: technisch gezien

De loper
De roede
Meer informatie terug
Bedrijven
De trap op het werk is functioneel, veilig en lekker lopend, meer is niet nodig. Brandpreventie staat hoog op de lijst van de overheid in voorschriften bouwbesluit. Bij een trap op de werkvloer kunt u veel bedenken, hierbij hoort de trap in de fabriek, maar ook die trap van kantoor of hotel, elk met zijn eigen eisen en voorschriften en uitstraling. De trap moet hier eenvoudig begaanbaar zijn, voor de gasten maar ook voor het personeel, de uitstraling is soms niet belangrijk, soms erg belangrijk, de veiligheid mag men nimmer uit het oog verliezen.

Particuliere woning
In de woning is de functie dikwijls decoratief en functioneel. Er zijn bewoners die hem gewoon functioneel gebruiken, simpel en doeltreffend, vaak ook geeft men er een meerwaarde aan. Met mooie lopers, of met speciale technieken in de stoffering wordt de trap mooi gemaakt, huiselijk met uitstraling, een warm welkom.

Onze technieken
De combinatie van ons werkervaring, kennis van techniek, opgedaan in scholing en praktijkervaring Ervaring opgedaan op luxe jachten, hotels, kantoren, woningen, is vrij uniek. Voor de particulier of bedrijf, bij ons is er altijd een vorm van stoffering die bij u past in kwaliteit en prijs.

meer informatie
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap