Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Wat voor materiaal, welke eigenschappen, de uitstraling en type wordt beschreven in een kleine column. Dit om de leesbaarheid te laten prevaleren en duidelijk het materiaal te kenmerken. Bij meer informatie kunt u gaan naar vraag & antwoord of kunt u ons mailen om uw specifieke vragen aan ons te stellen

Algemene informatie: Terrasvloeren

Houtsoorten
Bevestiging
Meer informatie terug
De leefomgeving groter maken door tuin of balkon te integreren in de woning. De vloer van het terras in uw woonkamer laten komen en deze te klikken op uw vloer in uw woonkamer.
Door nieuwe technieken op het gebied van waterkering en dilatatie en het steeds beter wordende buitenmateriaal liggen deze mogelijkheden binnen handbereik. Zo zijn er al serredeuren waarbij de dorpel naar beneden zakt als men de deuren opent. Hierdoor ontstaat een vlakke vloer naar buiten toe. Dilatatie brengt men aan om de krimp en uitzetting van de vloer op te vangen. Terrasschermen met verwarming en verlichting er onder gebouwd geven de mogelijkheid dat u tot ver in het najaar gebruik kan maken van uw terras.


meer informatie
 

Prijsopgave

Meer informatie terug
Voor vragen over ontwerp, vloertypen en eisen, aanschaf, problemen met uw vloer, kunt u gaan naar de vraag en antwoordpagina, of ons mailen.
Wanneer er kosten zijn verbonden aan, dan wordt u hierover van tevoren ingelicht. De hoogte van het bedrag en betalingswijze zullen wij u in een exacte prijsopgave doen toekomen, hierna kunt u beslissen om wel of niet op ons aanbod in te gaan.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap