Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Wat voor materiaal, welke eigenschappen, de uitstraling en type wordt beschreven in een kleine column. Dit om de leesbaarheid te laten prevaleren en duidelijk het materiaal te kenmerken. Bij meer informatie kunt u gaan naar vraag & antwoord of kunt u ons mailen om uw specifieke vragen aan ons te stellen

Kunstharsgebonden vloeren

Granito
Siergrind
Cementgebonden gietvloer (Padomovloer)
Meer informatie terug
Kunstharsgebonden gietvloeren ontstaan uit de basis van twee of driecomponentenepoxy en polyuethaanharsen. Tweecomponenten is een basishars met een harder en eventueel een kleurstof.. Driecomponenten wordt gevormd uit een basishars, harder, vulstof en indien gewenst een kleurstof.
De vulstof zorgt voor meer massa, het harsgehalte is voor een goede vloeiing van de vloer. De toepassingen van gietvloeren zijn breed te noemen, van een decoratie
vloer tot toepassingen met hoge technische eisen van b.v werkvloeren, chemische bestendige en vloeistof dichte vloeren. De vloer is zelfvloeiend, goed te reinigen is flexibel en overbrugt scheuren. Een gietvloer is een moderne, eigentijdse, strak en stijlvol vloersysteem op basis van epoxy en polyurethaan. Een gietvloer is een vloerafwerking met veel design en kleurmogelijkheden. Het grote voordeel van een gietvloer is dat de vloer geheel naadloos kan worden aangebracht waardoor de vloer een strak industrieel uiterlijk krijgt. Een gietvloer is verkrijgbaar in vele kleuren (RAL kleuren) leverbaar en naast de vele kleuren zijn er ook tal van design mogelijkheden toepasbaar. De gietvloer kan worden onderhouden en gedweild met een speciaal gietvloeren onderhoudsmiddel. Men dient wel rekening te houden met het feit dat een gietvloer een krasgevoelige vloer is, vergelijkbaar met parketvloeren. Naast de vele kleurmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de RAL kleuren zijn er ook speciale duocolor gietvloeren verkrijgbaar die de vloer een hele andere dimensie geven. Bij een duocolor gietvloer wordt er gewerkt met 2 kleuren zodat de vloer een monolitisch, gevlamd uiterlijk krijgt, heel uniek want werkelijk iedere vierkante meter is verschillend waardoor de vloer een levendig industrieel uiterlijk krijgt.


meer informatie
 

Prijsopgave

Meer informatie terug
Voor vragen over ontwerp, vloertypen en eisen, aanschaf, problemen met uw vloer, kunt u gaan naar de vraag en antwoordpagina, of ons mailen.
Wanneer er kosten zijn verbonden aan, dan wordt u hierover van tevoren ingelicht. De hoogte van het bedrag en betalingswijze zullen wij u in een exacte prijsopgave doen toekomen, hierna kunt u beslissen om wel of niet op ons aanbod in te gaan.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap