Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Wat voor materiaal, welke eigenschappen, de uitstraling en type wordt beschreven in een kleine column. Dit om de leesbaarheid te laten prevaleren en duidelijk het materiaal te kenmerken. Bij meer informatie kunt u gaan naar vraag & antwoord of kunt u ons mailen om uw specifieke vragen aan ons te stellen

Kurk vloer

Kurkparket
Meer informatie terug
Voor kurk op de vloer bestaan er in grote hoofdlijnen 2 soorten, een met een PVC slijtlaag en de pure kurk die op de vloer word voorzien van de beschermlaag.
1e soort met pvc slijtlaag, hierin kan de kurk op verschillende manieren verwerkt worden. De onderste laag, de drager is meestal van hout met aan de onderkant een vochtwerende folie of pvc. Op de bovenkant van de drager verlijmt men kurk, dit kan in dikte variŽren, hierna word er een laag pvc over heen gelegd. Een variant is om de kurk te gebruiken als geluidsdempende tussenlaag, hierbij brengt men over de kurk een houtfineer met ook als afwerklaag het pvc.
2e soort is de kurk gesneden in vierkante of rechthoekige tegels, deze tegels zijn van puur kurk, soms zit er een pvc laag aan de onderkant van de tegel. Er zijn verschillende vormen van persing voor deze kurk, waardoor de volumieke massa nogal kan variŽren. De afwerking van de tegel kan zijn van normaal gemalen kurk tot decoratiepersing en kleuren. De foto laat dit zien, de kurk is gemalen, de cirkel er onder is decoratiepersing.


meer informatie
 

Prijsopgave

Meer informatie terug
Voor vragen over ontwerp, vloertypen en eisen, aanschaf, problemen met uw vloer, kunt u gaan naar de vraag en antwoordpagina, of ons mailen.
Wanneer er kosten zijn verbonden aan, dan wordt u hierover van tevoren ingelicht. De hoogte van het bedrag en betalingswijze zullen wij u in een exacte prijsopgave doen toekomen, hierna kunt u beslissen om wel of niet op ons aanbod in te gaan.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap