Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Wat voor materiaal, welke eigenschappen, de uitstraling en type wordt beschreven in een kleine column. Dit om de leesbaarheid te laten prevaleren en duidelijk het materiaal te kenmerken. Bij meer informatie kunt u gaan naar vraag & antwoord of kunt u ons mailen om uw specifieke vragen aan ons te stellen

Algemene informatie

Meer informatie terug
Perzische tapijten
Van alle in de oriŽnt landen kan geen enkele de uitgebreide collectie van het Perzische tapijt. wat betreft knooptechnieken, kleuren en variŽteit in patronen. Perzie is de bakermat van de tapijtindustrie
De Zieglercollectie word gemaakt door Afgaanse vluchtelingen in Pakistan, De wol van de collectie is geverfd met natuurlijke kleurstoffen. Hierdoor ontstaan na het wassen van de tapijten mooie kleuren en kleurverschillen, omdat niet elk bolletje wol dezelfde kleur heeft.
Kelim
Een Kelim is niet geknoopt, maar is een vlak geweven tapijt. Er zijn verschillende soorten, waarvan kleuren van rustig tot vel zijn. De Iraanse Beloudj zijn speciaal door een knoop en weeftechniek te gebruiken. Ze krijgen hierdoor een geheel eigen uiterlijk.
 

Prijsopgave

Meer informatie terug
Voor vragen over ontwerp, vloertypen en eisen, aanschaf, problemen met uw vloer, kunt u gaan naar de vraag en antwoordpagina, of ons mailen.
Wanneer er kosten zijn verbonden aan, dan wordt u hierover van tevoren ingelicht. De hoogte van het bedrag en betalingswijze zullen wij u in een exacte prijsopgave doen toekomen, hierna kunt u beslissen om wel of niet op ons aanbod in te gaan.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap