Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Wat voor materiaal, welke eigenschappen, de uitstraling en type wordt beschreven in een kleine column. Dit om de leesbaarheid te laten prevaleren en duidelijk het materiaal te kenmerken. Bij meer informatie kunt u gaan naar vraag & antwoord of kunt u ons mailen om uw specifieke vragen aan ons te stellen

PVC vloer: algemene informatie

Ondervloer
Kleur en dessin
Meer informatie terug
De opbouw van pvc bestaat uit verschillende lagen
Groen onder is de onderrug om het geheel in evenwicht te houden, werkt als een tegen fineer. Geel midden is de vormvaste drager, deze gaat het uitzetten en krimpen van het materiaal tegen. Blauw is de laag van het dessin, deze gaat men afhankelijk van materiaal er op persen of drukken. Hier zijn vooral in pvc mooie natuurgetrouwe resultaten te koop. De doorzichtige laag is de beschermlaag en slijtlaag. De sterkte en zuiverheid van deze laag be´nvloeden de kwaliteit behoorlijk. Deze lagen vormen het pvc, bij vinyl is de opbouw vergelijkbaar, de groene onderlaag is dan van een verende schuimlaag voorzien. Bij vol vinyl is er alleen maar de blauwe dessinlaag, de andere lagen doen bij vol vinyl niet mee. Vinyl is door zijn samenstelling los te leggen, Pvc en het homogene vinyl wordt aan de vloer verlijmd.


meer informatie
 

Prijsopgave

Meer informatie terug
Voor vragen over ontwerp, vloertypen en eisen, aanschaf, problemen met uw vloer, kunt u gaan naar de vraag en antwoordpagina, of ons mailen.
Wanneer er kosten zijn verbonden aan, dan wordt u hierover van tevoren ingelicht. De hoogte van het bedrag en betalingswijze zullen wij u in een exacte prijsopgave doen toekomen, hierna kunt u beslissen om wel of niet op ons aanbod in te gaan.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap