Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Wat voor materiaal, welke eigenschappen, de uitstraling en type wordt beschreven in een kleine column. Dit om de leesbaarheid te laten prevaleren en duidelijk het materiaal te kenmerken. Bij meer informatie kunt u gaan naar vraag & antwoord of kunt u ons mailen om uw specifieke vragen aan ons te stellen

Laminaat

Samenstelling
Installatie
Meer informatie terug
De leefvloer laminaat is nog steeds in ontwikkeling, hij wordt steeds natuurgetrouwer. Laminaat voert op dit punt een felle strijd met de natuurproducten, was het voorheen een hdf plankje met een houtprint, tegenwoordig zijn er de natuursteen, plavuizen en allerlei typen hout die de natuur uitstraling van het materiaal erg goed benaderen. Figuren maken met laminaat geeft in de moderne ontwikkeling steeds meer mogelijkheden. Via ontwerp brengen wij u naar de totaal andere vloer, bij laminaat kunt u dit op basis van onze handleiding en tekening indien u dit wenst en leuk vind ook nog eens zelf doen.

meer informatie
 

Prijsopgave

Meer informatie terug
Voor vragen over ontwerp, vloertypen en eisen, aanschaf, problemen met uw vloer, kunt u gaan naar de vraag en antwoordpagina, of ons mailen.
Wanneer er kosten zijn verbonden aan, dan wordt u hierover van tevoren ingelicht. De hoogte van het bedrag en betalingswijze zullen wij u in een exacte prijsopgave doen toekomen, hierna kunt u beslissen om wel of niet op ons aanbod in te gaan.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap